UAB „Selteka“ – seniausia elektronikos įmonė Lietuvoje ir viena didžiausių elektronikos gamintojų Rytų Europoje. Bendrovė veikia dviem kryptimis – gamina originalius televizijos ir elektronikos gaminius (OEM)  bei teikia elektronikos produktų surinkimo paslaugas (EMS) įmonėms iš visos Europos. Įmonės sukurti produktai yra pelnę tris inovacijų prizo apdovanojimus, o 2013 ir 2014 metais „Selteka“ Pramonininkų Konfederacijos organizuojamame konkurse buvo pripažinta kaip „Sėkmingai dirbanti įmone”. Bendrovė savo teikiamoms inovatyvioms paslaugoms nuolat ieško unikalių sprendimų, kurie pilnai patenkintų klientų poreikius.

Didėjant konkurencijai UAB „Selteka“ neužleidžia savo esamų pozicijų rinkoje ir toliau plečiasi ieškodama naujų galimybių verslo plėtrai. Vykdant ES struktūrinės paramos fondo remiamą projektą „UAB “Selteka” pardavimų plėtra naujose rinkose“ įmonė sudalyvavo penkiose užsienio parodose. Projektas buvo vykdomas pagal Ekonomikos augimo veiksmų programos prioriteto „Verslo produktyvumo didinimas ir verslo aplinkos gerinimas“ priemonę „Naujos Galimybės“.

Pasinaudodami Europos regioninės plėtros fondo parama galėjome geriau parengti reklaminę medžiagą ir sudalyvauti daugiau parodų nei būtume pasinaudodami tik nuosavomis lėšomis. Projektas suteikė puikias galimybes pristatyti įmonę, gaminamos produkcijos asortimentą bei prekinį ženklą užsienio vartotojams bei verslo partneriams. Projektas prisidėjo prie teigiamo įmonės įvaizdžio formavimo ir atvėrė galimybes bendradarbiavimo plėtrai užsienio rinkose.

Projekto pavadinimas: “UAB “Selteka” pardavimų plėtra naujose rinkose ”

Projekto numeris: VP2-2.1-ŪM-04-K-04-266

Projekto veiklų įgyvendinimo trukmė: nuo 2014-01-28 iki 2015-04-15