Lietuviški skaitmeniniai priedėliai keičia vaizdą televizoriuose

„2012 m. skaitmeninė televizija (STV) neišvengiamai pasirodys kiekvieno mūsų namuose – tuomet bus išjungta analoginės televizijos transliacija Lietuvoje. Įvairųs STV operatoriai siūlo programų paketus, už kuriuos renkamas 16–40 Lt mėnesinis abonentinis mokestis. Mes siūlome priedelį, kurį prijungus prie turimo televizoriaus ir lauko antenos galima nemokamai matyti transliuojamas STV programas. Žiūrovai gali rinktis: ar jie nori matyti daug televizijos programų ir už jas mokėti, kaip, pvz. „VIASAT“, ar jiems pakaks jau šiąndieną žiūrėti su mūsų priedėliu net 14 nemokamų programų: Sport1, LTV, LTV2, LNK, „Liuks“, BTV, TV1, TV3, TV6, „Info TV“, „Balticum“, „Lietuvos ryto‘ TV, „BBC World“ ir „TV Polonia“, – sako UAB „Selteka“ direktorius Arūnas Vizgaitis.

Lietuvos gyventojai „Seltekos“ gaminamą STV priedelį noriai įsigyja dėl aukštos kokybės, patrauklios kainos ir dėl to, kad šis įrenginys sukurtas ir gaminamas Lietuvoje. Jame sudėtos dar nuo legendinio „Šilelio“ laikų išsaugotos lietuviškos elektronikos tradicijos.

„Esame tikri dėl gaminio kokybės ir patikimumo, todėl vieninteliai Lietuvoje STV priedeliui teikiame 3 m. Garantiją, be to, savo produkcija prisidedame prie pirmo lietuviško nemokamo sporto kanalo „SPORT1“ populiarinimo“, – teigia A. Vizgaitis.

Anot „Seltekos“ direktoriaus, skaitmeninei vaizdo kokybei užtikrinti būtinas ne tik kokybiškas priedelis, bet ir tinkama antena: „Kartais pirkėjas grąžina priedelį dėl, anot jo, prastos kokybės. Beveik visuomet paaiškėja, kad klientas tiesiog turi netinkamą anteną. Todėl prie priedelio siūlome ir reikiamus parametrus atitinkančias lauko antenas. „Seltekos“ priedelį ir šią anteną įsigijusiems pirkėjams garantuojame nepriekaištingą garso ir vaizdo kokybę.“

Nuoroda į straipsnio šaltinį